Grillet kyllingbryst med gulrotstappe - Deilig kyllingbryst med eksotisk gulrotstappe...
Foto: Erik Hannemann

Grillet kyllingbryst med gulrotstappe

Deilig kyllingbryst med eksotisk gulrotstappe...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok gulrøttene og en liten potet mørt i saltet vann. Sil av. Mos med smøret og smak til med salt, pepper og kumin. Gni kyllingkjøttet inn med salt og pepper. Grill det til det er gjennomstekt (skal være 80 grader inni, om du bruker steketermometer), ca 4 minutter på hver side. Server med kokte poteter og frisk timian.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Kylling og chèvre