Grillet laks med asparges og sennepsmousseline -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Grillet laks med asparges og sennepsmousseline

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pensle lakseskivene med olje og dryss med salt og pepper. Grill på den ene siden til fisken er nesten gjennomstekt. Asparges skrelles og den nederste grove stilken skjæres av. Pensle med olje og grill i 4-5 min. Visp sammen eggeplommer, vann/vin, sitronsaft, salt og pepper, sett bollen over vannbad og pisk til massen blir luftig og lett. Massen må ikke koke den skal holde seg på ca 80 °C, ta ev bollen av og på vannbadet. Massen skal være så tykk at den henger på vispen når den er ferdig. Visp sammen créme fraîche og fløte til det er halvstivt tilsett sennep og vend kremen inn i eggeblandingen. Sausen må ikke koke. Server straks. Dette er en saus som bør lages rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.