Grillet laks med rosépepper - Her får den rosa fisken følge av rosa pepper.

Grillet laks med rosépepper

Her får den rosa fisken følge av rosa pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrap eventuelt skinnet for skjell. Skjær fisken i 4 porsjonsstykker.

Dryss rosépepper på fisken sammen med litt salt. Skrubb potetene godt og kok dem møre. Stek potetene på grillen til de får stekeriller.

Sprøstek baconet og kok aspargsbønnene. Bland poteter, bacon, bønner, olje og eddik og smak til med salt og pepper. Hold potetene varme.

Bland inn persille og dill like før servering. Stek fisken i olje på skinnsiden, ca. 8 minutter. Servér fisken på med potetblandingen.

Oppskriften er hentet fra godfisk.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.