Grillet makrell med potetsalat - Smaken av makrell er smaken av sommer. Her serveres den med potetsalat.
Foto: Erik Hannemann

Grillet makrell med potetsalat

Smaken av makrell er smaken av sommer. Her serveres den med potetsalat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

1 stk makrell

2 stk sitronskiver

500 g poteter

1 dl olje

2 ss sitronsaft

1 dl syltet paprika

10 stk sukkererter

2 stk reddik

Annonse

Slik gjør du det:

Rens makrellen. (Ikke gjort det før? Åpne opp under med en kniv og dra ut alt som ikke er fiskekjøtt. Du klarer det garantert!).

Ha på godt med salt og pepper, inni og utenpå. Legg to sitronskiver inne i fisken. Pensle grillristen med olje før du legger på fisken. La den grille ca 4-5 minutter på hver side. (Ikke grille? Legg den i en ildfast form og bak den i ca 20 minutter på 180 grader).

Del potetene i biter. Kok potetene møre i godt saltet vann. La sukkerertene koke med ett minutt. Sil av. Bland olje, sitronsaft, paprika og oppskårede reddiker. Bland alt dette med de varme potetene. Server potetsalaten til makrellen og pynt eventuelt med litt dill.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Makrell i form