Grillet salat - Når kokkene på El Bulli lagde salat gjorde de det på denne måten.
Foto: Erik Hannemann

Grillet salat

Når kokkene på El Bulli lagde salat gjorde de det på denne måten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Med en stavmikser, kjør sammen mynte, sennep, sherryeddik, eggeplomme og olivenolje. Smak til med salt og pepper. 

Del hjertesalatene i fire. Grill dem i en grillpanne eller på grillen til de får litt farge. Det tar omtrent fem minutter. 

Legg dem på et fat og ha over dressingen. 

Oppskriften er tilpasset fra boken "The Family Meal: Home Cooking with Ferran Adria". 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.