Grillmarinade med koriander og lime - Denne marinaden passer like godt til kjøtt som fisk
Foto: Øystein Westlie

Grillmarinade med koriander og lime

Denne marinaden passer like godt til kjøtt som fisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grohakk hvitløkfeddene og koranderen. Ta gjerne med stilkene også. Vask limen godt før du skjærer av skallet (bare det grønne). Bland alle ingrediensene i en bolle. 

Legg kjøtt eller fisk i marinaden og la det marineres i alt fra 15 minutter til noen timer. Ligger det i kjøleskap, kan du gjerne marinere over natta også. 

Tørk av mesteparten av marinaden før grilling. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?