Grillspyd med klippfisk -

Grillspyd med klippfisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del klippfisken i litt store biter. Løk og tomater deles i båter, cherrytomater og småløk kan være hele ev. deles i to. Tre klippfiskbiter, tomater, løk, kamskjell, oliven og reker med skall på grillspydet. Pensle spydet med olje før du legger det på grillen. Grillspyd kan også legges i marinade 1 time før grilling.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.