Grillspyd med kylling og svin -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Grillspyd med kylling og svin

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg trespyd i vann en times tid før grillingen, så unngår du at de tar fyr. Skjær kjøtt i i strimler og tre dem på spyd. Pensle kjøttet med harissa eller olje og dryss over dukkah. Grill på varm grill et par min på hver side. Oppskrift på harissa Oppskrift på dukkah

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.