Grillspyd med marinert lammekjøtt servert med bulgursalat

Grillspyd med marinert lammekjøtt servert med bulgursalat

Oppskrift av: Wenche Andersen
240 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Del kjøttet opp i terninger og legg i en pose eller skål. Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell over kjøttet. La kjøttet marinere minst 4 timer i kjøleskap. La kjøttet stå i værelsestemperatur ca 1 time før det stekes/grilles. Træ kjøtt på grillpinner og grill/stek i ca 10 min. Snu et par ganger under grillingen. Dryss på salt etter at kjøttet er stekt. La kjøttet hvile 5-6 min før servering. Bulgur legges i bløt i varmt vann ca 30 min, til vannet er sugd opp og hveten myk. Sil vekk overflødig vann tilsett resten av ingrediensene og la salaten trekke ca 30 min før servering.

Kanskje disse også frister?