Grov pølse med appelsin og pepperglaserte gulrøtter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Grov pølse med appelsin og pepperglaserte gulrøtter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stikk små hull i skinnet på pølsene og stek dem i grillpanne på middels varme. Skrell og del gulrøttene opp i biter og kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og avkjøl dem i kaldt vann. Rens løk og behandle på samme måte som gulrøttene. Vask og riv 1/4 av skallet (kun det gule) av appelsinen. Press ut all saften. Smelt smør og tilsett, sukker, skall, saft og hvitvinseddik. Kok opp og tilsett grønnsakene. Kok inn og smak til med salt og grovmalt pepper. Server med stekte poteter eller potetmos og ruccolasalat eller rikelig med grovhakket kruspersille.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?