Hopp til hovedinnhold
Grove pannekaker

Grove pannekaker

Pannekaker med kjøttfyll

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Bland mel og salt og tilsett halvparten av melken. Rør godt til en tykk glatt røre. Tilsett resten av melken, egg og revet gulrot. La røren svelle ca 15 min før du steker pannekaker. Lag fyllet mens pannekakerøren sveller. Brun kjøttdeig, finhakket løk, hvitløk, sjampinjong og revet gulrot. Dryss over hvetemel og rør om, tilsett buljong under omrøring. La koke 4-5 min Smak til med salt, krydder, tomatpuré og sukker. Varm stekeovnen til 225 ºC. Stek pannekaker. Legg 2-3 ss fyll på hver pannekake, rull sammen og legg ved siden av hverandre i en smurt ildfast form. Dryss over ost. Gratiner / stek i varm stekeovn 225 ºC, høyt i stekeovnen i 5-10 min, til osten er smeltet og gyllen. Server med en frisk grønn salat. Oppskrift: Suppe på en spiker, Frelsesarmeen