Slik gjør du det:
Varm melk og olje til det er lunkent og rør ut gjæren. Rør inn resten av ingrediensene til en blank og smidig deig. Dekk til med plast og la deigen heve på et lunt sted i ca 1 time. Elt deigen og del i ca 30 emner. Form til runde boller og legg på et bakepapirkledt stekebrett. Dekk til og la rundstykkene etterheve i ca 30 min. Varm ovnen til 225°C. Pensle med egg eller melk og dryss med frø.
Stek de grove rundstykkene på midterste rille i varm ovn, 225°C i ca 15 min. Avkjøl på rist.
Tips: Sammensatte rundstykker: sett rundstykkene ganske tett sammen på stekebrettet, slik at de vil ese sammen under etterhevingen.
Stek de grove rundstykkene som beskrevet.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.