Grove rundstykker med solsikkekjerner -

Grove rundstykker med solsikkekjerner

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
30 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Varm melk og olje til det er lunkent og rør ut gjæren. Rør inn resten av ingrediensene til en blank og smidig deig. Dekk til med plast og la deigen heve på et lunt sted i ca. 1 time. Elt deigen og del opp i emner. Form til runde boller og legg dem ganske tett på et bakepapirkledt stekebrett slik at de vil ese sammen til et stort brytebrød, eller legg dem med avstand slik at det blir separate rundstykker. Dekk til og la brødet etterheve i ca. 30 min. Varm ovnen til 225 grader. Pensle med egg eller melk og dryss med frø (sesam, valmuefrø eller solsikkekjerner). Stek på midterste rille i ca. 15 min. Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.