Grovt formbrød -

Grovt formbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

2 brød i 2-liters former I ovn ved 200° i 50-60 minutter. Varm melken til den er lunken, 37°/fingervarm. Rør gjæren ut i melken, tilsett salt, sirup og alt det grove melet og elt deigen sammen med det fine melet. Bruk såpass mye fint mel at deigen blir fast og smidig. Dekk deigen godt med plast og la den heve til dobbel størrelse, ca. 1 time. Elt deigen lett om, del den i to jevnstore emner og trill sprekkfrie brød som legges smurte former. Dekk formene og la brødene heve til de fyller formene. Stek brødene nederst i ovnen til de er gjennomstekt. Avkjøl dem på rist.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Surdeigsbrød
fav Tid: 1440 min
Helkornbrød