Grovt smørbrød med egg- og ansjossalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Grovt smørbrød med egg- og ansjossalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok eggene slik at de har en "smilende" plomme, 8 min. Avkjøl, rens og finhakk. Rens og finhakk løk. Spar ev et par båter til pynt. Finhakk ansjos. Bland sammen finhakket egg, rødløk, ansjos, lake fra ansjos, salt, dill, pepper og lettrømme. Lag dressing til salaten. Vend dressing inn i den grønne salaten. Server egg og ansjossalaten med grovt brød og grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laksetartar