Gryterett fra Toscana -

Gryterett fra Toscana

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg bønnene i bløt natten over. Hell av bløtevannet og kok opp bønnene i nytt vann. Sett til side. Varm olje i en ildfast gryte/panne med høye kanter. Del nakkekotelettene i to og kutt bacon i terninger og stek i oljen til kotelettene er brune, men ikke gjennomstekt. Ta opp koteletter og bacon og tilsett grønnsaker i biter, krydder og hvitløk i gryta. La det surre uten å ta farge i 2-3 min. Tilsett koteletter, bacon og bønner uten kokevann. Dryss over salt og tilsett kraft/vann til det står kant i kant med innholdet i gryta. Kok opp og la trekke i ca 30 min. Tilsett poteter i båter og la trekke til potetene er møre. Bønner eller sukkererter får trekke med de siste 5-6 min. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.