Gulrot- og byggkaker -
Foto: Clotilde Dusoulier

Gulrot- og byggkaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

 

Bland alle ingrediensene fra gulrot til urter i en medium stor bolle.

Ha i 240 ml vann og bland godt.

Dekk til og la det stå minst en time (eller over natten, sett i kjøleskapet om du planlegger at det tar mer enn en time). Blandingen vil gradvis mer tykk og enklere å forme.

Ha litt olje i en stekepanne og sett på middels varme.

Del blandingen i åtte like store deler (hver skal veie omtrent 85 gram).

Gjør hendene våte og form dem til små kaker mellom hendene. Lag dem så tykke eller tynne du vil.

Stek kakene i omtrent tre minutter på hver side, eller til de er gylne.

 

 

Server dem umiddelbart.

(Den rå blandingen holder seg i omtrent to dager i kjøleskap). 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Shakshouka
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold