Gulrot og peanøttmuffins - Dette er Clotilde Dusouliers oppskrift på supermuffins!
Foto: Clotilde Dusoulier

Gulrot og peanøttmuffins

Dette er Clotilde Dusouliers oppskrift på supermuffins!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dette blir 24 minimuffins Forvarm ovnen til 180 grader og smør mini-muffinsformene. Ha gulrøttene i en stor bolle. Ha i eggene og bland dem skikkelig med en gaffel til det blir luftig. Ha i sukker og bland til det blir godt blandet. Ha i peanøttene og bland igjen. I en annen bolle, bland bakepulver, mel salt og krydder. Bland dette i den store bollen - bare til det så vidt har blandet seg (ikke rør om kraftig). (Du må ha i nok mel slik at du får muffinskonsistens. Fransk mel har mel gluten og binder mer væske enn det franske).

Hell røren i en frysepose/brødpose og knyt tett. Klipp av en hjørne slik at du får én cm åpning. Bruk den som en bakepose og klem ut røre i formene. Bak i ovnen i 15-18 minutter til muffinsene er gyllenbrune og en kniv som du stikker inn kommer ut helt ren. Legg muffinsene på en rist og la dem kjøle i 10 minutter. Ta dem ut av formen og la dem bli kalde.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Semifreddo
fav Tid: 120 min
Snickerskake