Gulrotkake i langpanne -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Gulrotkake i langpanne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen de tørre ingrediensene. Tilsett ett og ett egg av gangen. Spe vekselvis med olje og gulrøtter til alt er blandet, ikke rør for mye (da blir kaken tung og seig). Kle en langpanne med bakepapir og fordel røren jevnt utover. Stek på nederste rille i varm stekeovn 180 ºC i 45-50 min. Avkjøl kaken til den er lunken/romtemperert på rist før kremen smøres jevnt utover. Ost og smør til kremen bør være myk/romtemperert. Ha ost i en kjøkkenmaskin og kjør til en glatt krem. Tilsett mykt smør i små klatter. Ha i melis og smak til med vanilje. Ikke rør for lenge i kjøkkenmaskin, da kan kremen skille seg (pga at den inneholder mye fett). Bre kremen over den lunkene kaken. Fordel over finrevet appelsinskall og sett kaldt et par timer slik at kremen stivner. Kaken kan med fordel lages dagen før den skal servers. Tips: Oppskriften kan halveres og stekes i en liten langpanne eller en rund form 26 cm.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?