Gulrotkake med ostekrem - Gulrotkake er saftig og godt, og kremen på toppen er uimotståelig!
Foto: Astrid Hals

Gulrotkake med ostekrem

Gulrotkake er saftig og godt, og kremen på toppen er uimotståelig!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mel, kanel, natron, salt og vaniljesukker. Tilsett det tørre i eggedosisen vekselsvis med oljen. Rør forsiktig inn gulrøtter, valnøtter og rosiner. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og stek på nederste rille i stekeovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter. Avkjøl kakene på rist. Rør sammen kremost, melis og vaniljesukker til det har smørbar konsistens. Bre ostekremen over kaken og pynt med gulrotstrimler. Tips: Det er enkelt å lage gulrotstrimler med en potetskreller.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Mysli
fav Tid: 45 min
Cupcake med eple
fav Tid: 120 min
Adventskringle