Gulrotkake - Gulrotkake med melis som gjør kaken litt mindre mektig!
Foto: Svein Brimi

Gulrotkake

Gulrotkake med melis som gjør kaken litt mindre mektig!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens gulrøtter og riv dem.

Visp egg og sukker til lett og luftig eggedosis.

Smelt smør og la det avkjøle litt.

Rør deretter dette inn i eggedosisen sammen med gulrøttene.

Bland mel, vaniljesukker og bakepulver og sikt det inn i røren.

Rør forsiktig, men godt, og hell deigen til gulrotkaken i langpannen.

Stek kaken midt i ovnen ved 200° i 25–30 min.

Avkjøl kaken.

Ha melisglasur på kaken ved servering. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.