Gulrotkake - Klassisk gulrotkake som passer til flere anledninger.
Foto: Svein Brimi

Gulrotkake

Klassisk gulrotkake som passer til flere anledninger.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen egg, sukker og olje i en stor bolle.

Riv gulrot fint, og ha revet gulrot i bollen sammen med siktet mel, bakepulver og kanel.

Bland røren godt sammen. Kle en langpanne med bakepapir. Hell røren i formen og stek kaken ved 180 grader i ca. 30 min på nederste rille. Sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig.

Pisk kremost, smør og melis til du får en glatt krem med smørbar konsistens. Bre ostekremen over kaken og del opp i passe serveringstykker.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?