Gulrotsuppe med marinert kalkun - Gulrotsuppa blir bedre med ingefær.
Foto: Linnea press/ Jes Buusman

Gulrotsuppe med marinert kalkun

Gulrotsuppa blir bedre med ingefær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland marinaden og hell den over kjøttet. La det trekke i minst 2 timer, gjerne natten over.

Rens og skjær gulrøttene i skiver. Kok dem godt møre i grønnsakkraft sammen med hvitløk, løk, ingefær og kardemomme.

Rør inn mascarpone eller crème fraîche og mos det i foodprocessor eller med stavmikser. Smak om det trengs mer salt.

Stek kalkun i 15–20 minutter, kylling ca. 10 minutter, til det er gjennomstekt.

Hell opp suppen og legg kjøttet midt i. Pynt med tynne gulrotstrimler og grønt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?