Gulrotsuppe - Denne gulrotsuppa er så billig du får den. Prøv deg fram med ulike krydder som anis, ingefær, appelsin og timian!
Foto: Erik Hannemann

Gulrotsuppe

Denne gulrotsuppa er så billig du får den. Prøv deg fram med ulike krydder som anis, ingefær, appelsin og timian!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell løken, hakk den i biter og stek den myk i en tykkbunnet kjele. Skrell gulrøttene og del dem i grove biter. Legg dem i en kjele og dekk med vann. Kok dem møre. Kjør gulrøttene glatt med en stavmikser. Bruk så lite av vannet som mulig og spe litt slik at konsistensen blir slik du ønsker (helst litt tykk).

Ha i buljongen og smak til med salt og pepper. Servér med en klikk crème fraîche (eller rømme).

Tips: Smak deg fram med ulike krydder. Timian, fennikelfrø (anis), appelsinskall og ingefær er vanlige. Prøv deg fram og se hva du liker!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Kålstuing