Høns på kinesisk vis -
Foto: Alf Börjesson

Høns på kinesisk vis

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær hønsekjøttet i strimler. Skrell og hakk hvitløk og ingefærrot. Rens og skyll grønnsakene og skjær alt i tynne strimler/biter. Varm oljen i en wokpanne eller i en tykkbunnet kjele. Start med å surre hvitløk og ingefærrot i oljen et minutt på sterk varme. Ha deretter i hønsekjøttet og alle de andre ingrediensene, og vend dem raskt rundt i pannen et par minutter. Ha på soyasaus. Rør ut maisenna i vann og hell dette over retten. Bland godt. Serveres rett fra pannen, med kokt ris til.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?