Hønsesuppe som i Provence - Om du ikke har tid til å koke høne, kan du bruke kylling og hønsebuljong. La kyllingen trekke i suppen til den er gjennomkokt.
Foto: Kim Holthe

Hønsesuppe som i Provence

Om du ikke har tid til å koke høne, kan du bruke kylling og hønsebuljong. La kyllingen trekke i suppen til den er gjennomkokt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens hønsekjøttet for skinn og ben. Skjær det opp i 2-4 cm store biter. Kok opp hønsekraft, hermetiske tomater og finrevet appelsinskall. Skjær grønnsakene i små terninger og press hvitløken. Fres alle grønnsakene i litt olje til de blir blanke og ha dem i suppen. Tilsett gurkemeie og basilikum og smak til med salt og pepper. Tilsett hønsekjøttet og la det bli varmt. Server suppen rykende varm med ferskt brød til.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Mulligatawnysuppe
fav Tid: 20 min
Mulligatawny