Hønsesuppe -

Hønsesuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin dypfryst høne og del den i to. Legg hønen i et rommelig kokekar, hell vann på og kok opp. Skum godt av og tilsett krydder. La kjøttet trekke til det er mørt, ca. 1,5 time. Ta kjøttet opp og flå av skinnet. Skjær kjøttet i strimler. Sil kraften og skum den om nødvendig for fett. Kok risen i hønsekraften til den er mør og jevner suppen lett, ca. 20 minutter. Legg kjøttet tilbake i suppen. Visp sammen eggeplommer, fløte og sitronsaft og -skall og rør det i suppen. Varm den til kokepunktet, men den må ikke koke, da vil den skille seg. Server suppen rykende varm.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold