Høstbær servert med mascarponekrem -
Foto: Panopticon

Høstbær servert med mascarponekrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Velg bær etter tilgang og årstid. Anrett bær på en tallerken og form mascarponekremen med en skje til en kule og legg på tallerken sammen med bærene. Mascarponekrem: Rør myk kremost med appelsinsaft, skall, frø fra vaniljestang og sukker til en glatt masse. Visp kremen stiv og vend inn i ostekremen. Sett kremen kaldt i kjøleskapet minst 1 time før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.