Høstgryte med grønnsaker og smørstekt sopp -

Høstgryte med grønnsaker og smørstekt sopp

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i litt store terninger og vend i hvetemel. Brun kjøttet i smør i en vid gryte. Tilsett tomatpuré og løk i båter og la brune med kjøttet. Hell over rødvin og kraft. Tilsett laurbærblad, salt, grovmalt pepper og timian. Kok opp og la trekke til kjøttet er mørt, ca.45 min.(Trekketiden er avhengig av hva slags stykkningsdeler som blir brukt. Kjøtt fra forpart trenger lengre trekketid enn kjøtt fra bakpart.) Rens og skjær grønnsakene i biter og la dem trekke med de siste 20 min. Ta opp kjøtt og grønnsaker med en hullsleiv. Kok opp sjyen og rør inn seterrømme og bringebæreddik la sausen koke inn til passe tykkelse eller jevn med litt maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Smak til med salt, pepper, timian og ev sukker. Legg kjøtt og grønnsaker tilbake i sausen og varm opp. Dryss over rikelig med smørstekt sopp ved servering. Kokte mandelpoteter eller hjemmelaget potetmos smaker godt ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Jegerens haregryte
fav Tid: 60 min
Hjortestek