Høstgryte med lam, stekte kantareller og rørte tyttebær -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Høstgryte med lam, stekte kantareller og rørte tyttebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøtt i "sviskestore" terninger og brun i smør i varm panne. Legg over i gryte. Brun kjøttet i to omganger for å få en fin bruning. Tilsett salt, pepper,melk eller vann og seterrømme. La retten trekke til kjøttet er mørt, 30-40 min. Om nødvendig kan sausen jevnes med litt maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Tilsett rikelig med finhakket dill. Smak til med salt og pepper. Server med kokte eller stekte poteter, asparges bønner, stekt sopp og rørte tyttebær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.