Høstgryte med sopp og brunost -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Høstgryte med sopp og brunost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i terninger og brun det i en gryte. Krydre med salt og pepper. Tilsett kraft/vann og matfløte til det står i underkant av kjøttet. Kok opp og la trekke. Del opp løken i båter og surr i smør og tilsett i gryten. La kjøtt og løk trekke til kjøttet er mørt 30-40 min. Del soppen i båter og brun i smør og tilsett i gryten. Tilsett brunost, kok opp og la trekke i 10-15 min. Smak til med salt og pepper og jevn om nødvendig med litt maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Server med nykokte poteter. Kokte grønne bønner og rørte tyttebær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.