Høstkake med marinerte epler og rosiner -

Høstkake med marinerte epler og rosiner

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Fremgangsmåten er den samme for langpanne som for rund form) Bland sammen sider eller eplejuice sukker/honning, kanelstang og splittet vaniljestang. Skrell eventuelt eplene, del i båter og legg i marinaden sammen med rosinene. La trekke 10-15 min. Sil av marinaden og kok den inn til en tykk sirup. De avsilte eplene og rosinene skal brukes i kaken. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egg og rør godt. Sikt i hvetemel og bakepulver og vend inn hakkede hasselnøtter. Rør inn kaldt vann helt til slutt. Ha deigen i en bakepapirdekket langpanne. Fordel de avsilte eplene og rosinene over. Stek på nederste rille i varm stekeovn ved 175 °C i 35-40 min. Når det gjenstår ca. 10 min av steketiden, ta ut kaken og pensle den med den innkokte marinaden og stek videre. Kaken smaker best "lun". Kan eventuelt varmes lett før servering. Egner seg godt til frysing. Server med krem eventuelt smakt til med den innkokte marinaden. Eller vaniljeis overhelt den innkokte marinaden.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Julegrøt