Hopp til hovedinnhold
Høstsmørbrød med soppstuing og grove pølser

Høstsmørbrød med soppstuing og grove pølser

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter

Slik gjør du det:

Del sopp i båter/biter og finhakk sjalottløk og stek i smør i en varm stekepanne til soppen er gyllen og soppvæsken er kokt inn. Tilsett rømme/crème fraiche og kok opp. Finsnitt vårløk og ha i stuingen og smak til med soyasaus, salt og pepper. Rett før servering rør inn tyttebær. Pensle brødskivene med olivenolje og stek i grill panne eller stekepanne. Del et fedd hvitløk i to og gni over brødskivene. Del pølser i litt store biter og stek i litt olje/smør eller sprøstek bacon. Anrett soppstuingen på de stekte skivene og avslutt med stekt pølse eller bacon og litt grønn salat.

Kanskje disse også frister?