Høstsmørbrød med soppstuing og grove pølser -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Høstsmørbrød med soppstuing og grove pølser

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del sopp i båter/biter og finhakk sjalottløk og stek i smør i en varm stekepanne til soppen er gyllen og soppvæsken er kokt inn. Tilsett rømme/crème fraiche og kok opp. Finsnitt vårløk og ha i stuingen og smak til med soyasaus, salt og pepper. Rett før servering rør inn tyttebær. Pensle brødskivene med olivenolje og stek i grill panne eller stekepanne. Del et fedd hvitløk i to og gni over brødskivene. Del pølser i litt store biter og stek i litt olje/smør eller sprøstek bacon. Anrett soppstuingen på de stekte skivene og avslutt med stekt pølse eller bacon og litt grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pølselapskaus
fav Tid: 20 min
Nykål og pølser