Halvmåner med sviskefyll - Friskere i smaken enn julekaker flest, og så er de dekorative på kakefatet. Gir ca. 40 stk.

Halvmåner med sviskefyll

Friskere i smaken enn julekaker flest, og så er de dekorative på kakefatet. Gir ca. 40 stk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett hornsalt rørt ut i rømme. Tilsett og arbeid smør og mel vekselvis inn i eggedosisen.

La deigen stå kaldt en time. Kjevl deigen relativt tynn. Ta litt av gangen, da er den lettere å håndtere, selv om det kan virke klissete. Stikk ut runde kaker med et glass. Legg en sviske på hver kake og brett den dobbelt. Klem kantene godt til med tuppen av en gaffel. Pisk egget og pensle kakene.

Stek i ovn ved 180 grader i 12–14 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.