Hamburger med lammekjøtt - Denne hamburgeren har klasse. Og masse, masse hvitløk.
Foto: Erik Hannemann

Hamburger med lammekjøtt

Denne hamburgeren har klasse. Og masse, masse hvitløk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha hvitløkfeddene med skallet på i en stekepanne på middels varme i 7-10 minutter. Fjern dem fra pannen og klem ut innmaten. Har du lammekjøtt uten bein: Kjør det til farse i en kjøkkenmaskin. Det tar bare 15-20 sekunder. Bland hvitløk, rosmarin, salt og pepper med lammekjøttet. Form kjøttdeigen til en burger. Skjær løken i skiver. Stek hamburgeren i smør og salt i ca 5 minutter på hver side på middels høy varme sammen med løken. (Sett løken til side om den svir seg). Rist hamburgerbrødene (ha gjerne litt olje på). Smør på aioli. Legg løk, salatblader og oppskåret tomat på bunnen og på kjøttet og toppen av hamburgerbrødet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Hamburger med egg
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold