Hamburger med viltkjøtt og sopp - Dette er en fabelaktig burger som blir superlukseriøs om du bruker både Madeira og gåselever.
Foto: Erik Hannemann

Hamburger med viltkjøtt og sopp

Dette er en fabelaktig burger som blir superlukseriøs om du bruker både Madeira og gåselever.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør løk og reinsdyrskav i 30 sekunder i en kjøkkenmaskin. Ha i kjøttdeigen og kjør noen sekunder til det er godt blandet. Knus einerbær og vend det inn i farsen sammen med litt salt og pepper. Ha eventuelt i litt Madeira. Form farsen til to burgere.

Stek den i godt med olje og smør sammen med skivet sopp. Varm opp burgerbrødene. Ha litt sennep på brødene. Legg på salatblader og sopp. Legg på osten på toppen.

Om du går for luksusvarianten med foie gras kan du steke den i ett minutt og ha på toppen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold