Harissa -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Harissa

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

En smakfull litt sterk saus som passer til alle typer grilllet mat, kjøtt, fisk og grønnsaker. Oppbevares i ett glass i kjøleskapet. Kjør alle ingrediensene til en glatt ikke helt jevn masse i en foodprocessor.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Myntepesto
fav Tid: 10 min
Raita