Slik gjør du det:
En smakfull litt sterk saus som passer til alle typer grilllet mat, kjøtt, fisk og grønnsaker. Oppbevares i ett glass i kjøleskapet. Kjør alle ingrediensene til en glatt ikke helt jevn masse i en foodprocessor.
100 g soltørkede tomater i olje
100 g aprikoser, tørkede
8 stk chili, renset for frø og hinner
2 stk appelsin, revet skall (det gule) og saften
1 stk sitron, revet skall
1 ss spisskum
3 stk mynte stilk
Annonse
Slik gjør du det:
En smakfull litt sterk saus som passer til alle typer grilllet mat, kjøtt, fisk og grønnsaker. Oppbevares i ett glass i kjøleskapet. Kjør alle ingrediensene til en glatt ikke helt jevn masse i en foodprocessor.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.