Hashed browns -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Hashed browns

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Riv potetene på et råkostjern (den grove siden). Tilsett finhakket løk og rør godt sammen. Smelt smør i en stekepanne, trykk potetmassen ned i stekepannen med en stekespade og dryss over salt og pepper. Stek til "potetkaken" er gyllen og sprø. Snu, ha på litt salt og pepper og stek til den andre siden er gyllen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fin røsti
fav Tid: 30 min
Rasperisk