Havre- og hirsepannekaker - Pannekaker på lyst mel er det ikke mye mat i - så hvorfor ikke bytte ut det lyse melet med noe litt mer spennende? Her har jeg foreslått havre og hirse
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Havre- og hirsepannekaker

Pannekaker på lyst mel er det ikke mye mat i - så hvorfor ikke bytte ut det lyse melet med noe litt mer spennende? Her har jeg foreslått havre og hirse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggene og ha i alt det tørre.

Tilsett væsken og rør godt. Ha i smeltet margarin og salt og rør igjen.

La røren stå og svelle i ca 20 minutter før steking, og spe med væske om du synes røren er for tykk.

Serverer du dem til middag hører flesk og blåbærsyltetøy med!

Tips

Du kan erstatte hirse med bokhvete om du ønsker det, eller eksperimentere deg frem med andre melsorter du liker.

Liker du tynne pannekaker? Da er trikset mitt å ha i mer væske og 0,5 ss fiberhusk. Da klarer du å lage ordentlig tynne og fine pannekaker.

Bruk hvetemel om du tåler det i stedet for fint glutenfritt mel

Bruk melk og smør om du tåler meieriprodukter

Tåler du ikke nøtter bruker du en plantemelk du tåler som feks. soya.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Pannekaker