Havrebrød i langpanne -

Havrebrød i langpanne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 brød i langpanne, 30x40 cm. I ovn ved 225° i ca. 30 minutter. Bland melk og vann og rør ut gjæren. Rør inn salt, havregryn og det grove melet. Elt inn fint mel litt om gangen til en smidig deig, som skal være ganske fast. Dekk deigen med plast og la den heve til dobbelstørrelse, ca. 1 time. Elt deigen lett om og klapp den ut i godt smurt langpanne. Dryss havregryn på toppen og skjær deigen i rektangler med en skarp kniv nesten helt gjennom. Etterhev brødet i ca. 20 minutter og stek det midt i ovnen til det er gjennomstekt. Brekk småbrødene fra hverandre før de er kalde. Avkjøl dem på rist.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Grove brytebrød
fav Tid: 120 min
Hjemmebakt brød