Havreflarn med sjokolade - Havreflarn er om mulig enda bedre med sjokolade i midten...
Foto: Manuela Kjeilen

Havreflarn med sjokolade

Havreflarn er om mulig enda bedre med sjokolade i midten...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene i en bolle og miks det hele til det kommer godt sammen.

Lag små kuler av deigen, ca. 1 teskje per kjeks. Plasser det på stekeplaten som er dekket med bakepapir eller en silikonmatte.

Ha god avstand mellom kjeksene, de kan flyte litt utover under stekingen.

Stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10-12 min, eller til kakene er lysebrune.

Ta kakene ut av ovnen og la de avkjøles på platen.

Smelt sjokoladen i en skål over vannbad.

Finn to og to kjeks som er omtrent like store og passer sammen.

Legg ca. 2 ts sjokolade mellom kakene. Dryss eventuelt litt havsalt oppå sjokoladen og legg dem sammen.

Legg dem eventuelt i kjøleskapet til sjokoladefyllet har stivnet.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.