Havrelapper med kokosblomstsukker - Jeg er bitt av lappe-basillen. Fy søren så godt og enkelt dette er! Du smeller lett sammen disse på noen minutter med ting du allerede har i kjøleskapet. Og de blir en suksess - hver gang! Har du ikke kokosblomstsukker? Bruk vanlig farin.
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Havrelapper med kokosblomstsukker

Jeg er bitt av lappe-basillen. Fy søren så godt og enkelt dette er! Du smeller lett sammen disse på noen minutter med ting du allerede har i kjøleskapet. Og de blir en suksess - hver gang! Har du ikke kokosblomstsukker? Bruk vanlig farin.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker lett.

Ha over det våte og vend så forsiktig inn det tørre.

La røra det stå og svelle i 10-15 minutter før steking. Den blir tjukk!

Sett en solid spiseskje i godt smurt stekepanne (smøremyk rapskokos anbefales) og stek på middels varme til den begynner å størkne på oversiden. Snu og stek ferdig.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.