Heidis Pasjonsfristelse

Heidis Pasjonsfristelse

Her kommer en stor oppskrift som ender med omtrent 50 små lekkerheter.

Christopher Sjuve
60 minutter

Slik gjør du det:

Noen tips før du begynner

Nyttig utstyr

Vekt, visp, slikkepott og termometer
Finn frem alle ingredienser før du starter. Legg smøret på benken kvelden i forveien så det blir temperert. Vær nøye med oppveiing Vær nøye med temperatur

Nå er du klar

Kokosen blandes med litt gul konditorfarge. Stekes i ovnen ved 180 C til den er gyllen men fortsatt litt gul. Rør ofte, ca. hvert 3min. Avkjøl.Grovhakk sjokoladen.Kok opp fløte, pasjonsfruktpure, glukose og sukker.Hell den varme fløten over sjokoladen, la stå i et par minutter førdu rører til en glatt masse.Avkjøl til ca 40 C før du rører inn smøret.La massen stå svalt over natten til den har satt seg.Trill små kuler.Finhakk og smelt 2/3 av sjokoladen over vannbad til ca 45 C.Ta sjokoladen bort fra vannbadet og tilsett den siste delen av denusmeltede sjokoladen.Rør forsiktig så det ikke kommer så mye luft inn i sjokoladen.Bruk termometer. Når sjokoladen er ca 32 C er den klar til bruk.Dypp sjokoladekulene i den smeltede sjokoladen og rull demderetter i kokosen.