Hel benfri ørret i ovn -
Foto: Foto: Per Alfsen

Hel benfri ørret i ovn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ta ut alle bein av fiskefiletene, om du har en stor så del den i to like deler. Legg den ene fileten på et dobbelt smurt stykke aluminiumsfolie. Dryss med salt og pepper og dekk med finhakkede grønnsaker og urter. Dryss salt og pepper på den andre og legg den over. Pakk folien tett rundt og legg pakken i langpanne med skjøten opp. La den stå i stekeovn ved 200 grader 30 - 50 minutter. Tykk fisk tar lengst tid. Stikk hull i folien og la kraften renne ut i langpannen. Legg foliepakken over på et fat og hold fisken varm. Sil kraften over i en kjele, tilsett fløte og kok uten lokk i 5 minutter. Ha i fiskebuljonpulver og smak til med sitronsaft og ev salt og hvit pepper. Rør eggeplommene ut i litt fløte og ha dem over i sausen. Varm opp sausen litt, må ikke koke, skal bare tykne. Ha i finhakkede krydderurter. Legg fisken over på et fat, dra av skinnet og anrett med kokte asparges, sitronbåter og litt grønt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Laks og asparges