Helgrillet svinefilet med kremost og bacon -
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Helgrillet svinefilet med kremost og bacon

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Del svinefileten på langs nesten tvers i gjennom, og legg kremosten og litt friske urter inni åpningen. 2. Surr bacon tett rundt hele fileten, og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere. 3. Pensle fileten, og grill den ca. 12-15 minutter på middels varme. Den må snus ofte. Server med en frisk salat og godt brød. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.