Hellefisk i filodeig med parmaskinke og krondill -

Hellefisk i filodeig med parmaskinke og krondill

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Svett løken i en rustfri kjele. Tilsett vinen og reduser til halvparten gjenstår. Ha i fløte og krondill og la det stå og småkoke inntil sausen begynner å bli passe tykk (ca 7-8 min). Smak til med salt og pepper. Skjær fisken i det antall biter som du har valgt porsjoner. (Bitene bør være avlange og ca 3 cm tykke.) Pakk så hver fiskebit inn i parmaskinke. Sett så pakken midt på filodeigen, pensle med egg rundt om på deigen, brett inn sidene og rull sammen til en "vårrull". Varm opp oljen til 180 grader (prøv med en bit hvitt brød). Ha et lokk i beredskap i tilfelle oljen skulle ta fyr. Friter fisken gylden, ta opp og la den hvile på kjøkkenpapir i 5 min. Skjær hver pakke i fire skiver og server med sausen og lakserognen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laksemousse
fav Tid: 20 min
Fiskepakke til tur