Hellstrøms kalkungarnityr -
Foto: Trygve Indrelid

Hellstrøms kalkungarnityr

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vi steker små poteter i klaret smør, og vi lager petits pois (red.anm: små grønne erter) på fransk manér. Vi skreller småløkene og koker dem i saltet vann i 5 minutter i. Vi koker salathodet i saltet vann i 2-3 minutter og avkjøler i isvann, før vi skjærer opp den kokte salaten med kniv. Baconterningene kokes i vann et minutt før vi siler av. Vi varmer petits pois med litt vann og halvparten av smøret, tilsetter bacon, småløk og salat, varmer godt under omrøring et par minutter, og blander inn resten av smøret når vi anretter. Vi tilsetter litt knivkuttet frisk basilikum, salvie, persille eller mynte til slutt. Hellstrøms nyttårskalkun Hellstrøms kalkunfarse Oppskriften er hentet fra "Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller" av Eyvind Hellstrøm.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.