Helstekt, urtekrydret kylling -

Helstekt, urtekrydret kylling

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 1 time. Gni kyllingen inn med salt og pepper og dryss på urtene. Legg eventuelt også litt hele urter inni kyllingen og under brystskinnet. Legg kyllingen med brystet opp i ildfast fat og stek den i ovnen til den er gyllen og gjennomstekt. Prøv med en ruladenål i lårfestet. Er kjøttsaften som siver ut klar, er kyllingen ferdig. Er den fortsatt rosa, må kyllingen steke litt videre. Server kyllingen med ris, poteter eller pasta og salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.