Slik gjør du det:
Kylling Skyll kyllingen godt innvendig og tørk den godt. Rens og skjær løk i båter, hvitløk i grove biter og fyll dem i kyllingen sammen med godt skylte friske urter. Bind bena sammen med litt bomullstråd. Pensle kyllingen med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. Legg kyllingen i en ildfast form og stek den i varm stekeovn ved 160 °C i ca. 1 ¼ time. Prøv om kyllingen er ferdigstekt ved å stikke en liten spiss kniv inn ved lårfestet. Kjøttsaften som pipler ut skal være klar. La kyllingen hvile i 1520 min før den skjæres opp. Server med linsesalat. Linsesalat Skyll linsene i kaldt vann. Kok dem møre i vann i 2030 min. Gulrot, sellerirot og purre i terninger får koke med de siste 810 min. Vend inn hakkede urter og tomatkjøtt i terninger (uten innmat). Smak til med salt og pepper, saft og skall av sitron, og olivenolje.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.