Helstekt lam -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Helstekt lam

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Les om grillingen her. Marinade: Alle ingrediensene til marinaden blandes i en bøtte. La gjerne marinaden stå og trekke smak ca 1 time før den skal pensles på lammet. Forslag til dressinger: Lag en basis og smak til. Visp godt sammen og smak til med salt, pepper, sukker og ønsket smakstilsettning. La dressingen stå kaldt å trekke smak minst 1 time før servering. Forslag til dressinger: Hvitløksdressing: Smak til med 2-3 fedd finhakket hvitløk og finhakket persille. Chilidressing: Smak til med chilisaus og finhakket rød chili. Urte og hvitløksdressing med sennep: Smak til med 3-4 ss ravigottesaus, 2 fedd finhakket hvitløk, 1 ss finhakket løk og rikelig med finhakket frisk basilikum. Kjør gjerne dressingen sammen i en hurtigmikser/stavmikser.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.